FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Pénteken megkapják a kegyelemdöfést a magyar benzinkutasok

Portfolio
Megkapja a kegyelemdöfést a hazai üzemanyag szakma: péntektől jelentősen emelkedik a benzin és a gázolaj beszerzési ára is - írja a holtankoljak.hu. Az árösszehasonlító portál információi szerint a benzin beszerzési ára átlépi a literenkénti 480 forintos szintet, vagyis drágább lesz a benzin a kutasoknak, mint amennyiért eladhatják az üzemanyagot.

Az elmúlt napokban több olyan hír is érkezett, melyek szerint az egyes benzinkutak kénytelenek korlátozni az értékesített üzemanyag-mennyiséget, mivel a beszerzési árak annyival meghaladják a kormány által bevezetett 480 forintos kiskereskedelmi árplafont, hogy a kutasok gyakorlatilag veszeségért tudják eladni a dízelt. Bujdos Eszter, a holtankoljak.hu árösszehasonlító adatbázist...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés