Előfizetői tartalom

Orbán Viktor további adócsökkentést lengetett be

Portfolio
Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évnyitóján arról beszélt, hogy bár több társadalmi rétegben kifejezetten kedvező az adóék, az átlagbér még mindig az EU-s átlag felett adózik. Ezen a területen lépni kell további adócsökkentések formájában - mondta a miniszterelnök. Orbán az eseményen beszélt az EU-s pénzekről is, amelyek szerinte járnak Magyarországnak, és a bírósági ítéletből is az következik, hogy előbb-utóbb meg fogjuk kapni a forrásokat. Orbán beszélt ezen kívül az egyetemek modellváltásáról, az orosz gázszerződésről, a magyar gazdaság előtt álló csapdahelyzetekről, és a gazdaságban a magyar tulajdoni hányad emelésének szükségességéről.

2022. február 19. 12:20 Megosztás Véget ért az esemény Orbán Viktor beszéde véget ért. 2022. február 19. 12:09 Megosztás ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés