Előfizetői tartalom

Megérkeztek a keddi magyar koronavírus-adatok

Portfolio
Az elmúlt 24 órában 3193 új koronavírus-fertőzést regisztráltak Magyarországon a járvánnyal összefüggésben 131 beteg hunyt el. A napi fertőzéses esetszámok tartósan csökkenő pályán vannak, jelezve, hogy a járvány lassuló szakaszában van. Ugyanakkor az ötödik (omikron) hullámban még egy nap sem jelentettek olyan sok halálos áldozatot, mint ma.

A 3139 új regisztrált fertőzöttnél kevesebbet január elején láthattunk utoljára, a egy héttel ezelőttihez képest 28%-os a napi esetszám-csökkenés. A súlyos esetek alakulásának trendjét leginkább a lassú csökkenéssel lehet jellemezni, 4740-en vannak kórházban, 177-en lélegeztetőgépen. Ez 10, illetve 16%-os heti csökkenést jelent. A következő napokban a javulás felgyorsulhat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés