Előfizetői tartalom

Megújította együttműködését az energiahivatal és az MNB

MTI
Új együttműködési megállapodást kötött a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal és a Magyar Nemzeti Bank; a két szervezet közös munkájának célja a földgáz- és villamosenergia-piac jogszerű működésének biztosítása, az érintett piacon megkötött, lebonyolított és elszámolt ügyletek hatékony hatósági felügyelete, valamint az információáramlás és az egységes jogalkalmazás biztosítása.

Az MTI-nek küldött szerdai közös közleményük szerint az energiahivatal munkája során folyamatosan együttműködik a pénzügyi közvetítőrendszer felügyeletével kapcsolatos feladatkörében eljáró jegybankkal, most új megállapodásban rögzítették a közös munka legfontosabb kereteit. A megújított együttműködési megállapodásról szóló dokumentumot a MEKH nevében Horváth...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés