Előfizetői tartalom

Olasz maffiaközpontot foglalt le hatóság

MTI
Az Európa egyik legerősebb bűnszervezeteként ismert 'ndrangheta vállalkozásait, ingatlanjait foglalták le a hatóságok nyolcszáz millió euró értékben, köztük Calabria legnagyobb kereskedelmi központját és egy Ferrarit is - közölte a maffiaellenes ügyészség szerdán. A Catanzaro közelében található Due Mari (Két Tenger) nevű pláza 35 ezer négyzetmétert foglal el, tele üzletekkel, parkolóval, szórakozási lehetőségekkel.

A pénzügyőrség lefoglalta kereskedelmi-bevásárló központ a három testvér, Francesco, Pasqualino és Marcello Perri tulajdona. Az intézkedést elrendelő Nicola Gratteri maffiaellenes ügyész indoklása szerint a Due Mari valójában a helyi szervezett bűnözés, a 'ndrangheta bázisának számít. A központ a bűnszervezet piszkos pénzének átmosásával valósult meg, és a kereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés