Előfizetői tartalom

Fontos átalakulás az energiapiacon: Megvásárolja az E.On Áramszolgáltatót az MVM csoport

Portfolio
Az MVM Energetika a BÉT oldalán tájékoztatta a piaci szereplőket, hogy a vállalat megvásárolja az E.On Áramszolgáltatót. A tranzakció zárása után az MVM csoport nyújtja a teljes hazai egyetemes szolgáltatást a földgáz- és villamos energia területén valamennyi lakossági ügyfélnek. A tranzakció zárására a szerződésben meghatározott feltételek teljesülését követően kerül sor.

Az MVM és az E.On Hungária által 2022. január 11-én aláírt szándéknyilatkozat aláírását követően a két vállalat tegnap írt alá megállapodást arról, hogy az MVM megvásárolja az E.ON Áramszolgáltató üzletrészeinek 100 százalékát, ezzel az MVM csoport válik a hazai egyetemes földgáz- és villamosenergia-szolgáltatásra jogosult felhasználók kereskedő partnerévé....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés