Előfizetői tartalom

Hogyan befolyásolja az utazásokat az ukrajnai invázió?

Portfolio
Az ukrán légtér lezárva, a kereskedelmi járatok, amik eddig az ország felett repültek volna át új útvonalon kell, hogy közlekedjenek - írja a CNN Travel. Oroszország nyugati régióiba is csak feltétlenül szükséges esetben javasolja Amerika, illetve a brit külügy az utazást, míg az Ukrajnával szomszédos (Oroszországot leszámítva) országok többségét, így Magyarországot sem, tették egyelőre "feketelistára" a nyugati országok utazási szempontból.

A háborús helyzet miatt Ukrajna légterét lezárták, az amerikai kormány azonban csütörtökön tovább bővítette az amerikai pilóták számára tiltott zónákat, így már nem repülhetnek Ukrajna és Fehéroroszország egész légterében, valamint Oroszország nyugati térségében.  Néhány kereskedelmi légitársaság, köztük a Lufthansa, az Air France, már a hét elején felfüggesztette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés