Előfizetői tartalom

Itt a bejelentés: jelentős béremelést kapnak a Budapest Airport dolgozói

Portfolio
A repülőtér-üzemeltető februárban sikeresen megállapodott az üzemi tanácsokkal és szakszervezetekkel az idei bérfejlesztés mértékéről - írja közleményében a Budapest Airport Zrt. Így átlagosan 13 százalékkal magasabb bérrel számolhatnak a BUD csoport dolgozói 2022 márciusától, egyes területeken pedig a béremelés mértéke a 15 százalékot is eléri.

A BUD csoport dolgozói magasabb fizetést visznek haza márciustól,miután a Budapest Airport és a munkavállalói érdekképviseletek megállapodtak. A repülőtér üzemeltetéséért és biztonságáért felelős cégcsoport az elmúlt időszakban összesen több mint kétszáz új kollégával erősítve csapatát, most pedig a tavalyinál jelentősen magasabb minimum bérszinteket határozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés