Előfizetői tartalom

Koronavírus: lecsengőben az ötödik hullám, furcsa, ami Magyarországon történik

Portfolio
Az egész világon, és Magyarországon is lecsengőben van a koronavírus ötödik hulláma. A korábbi variánsoknál ragályosabb omikron sokkal nagyobb járványhullámot okozott globálisan is, de legalább annak örülhetünk, hogy enyhébb lefolyású betegséggel jár. Magyarországon azonban hiába vagyunk túl már lassan egy hónapja a járvány csúcsán, a halálesetek száma rejtélyes módon 4 héttel később nem követi le a járvány visszaszorulását. A járványról szóló híreinket percről percre pénteken ebben a cikkünkben gyűjtjük össze.

2022. február 25. 12:18 Megosztás Bill Gates megnevezte az országot, amely már képes lehet megelőzni a dermesztő jóslatát Az elmúlt hónapokban Bill Gates többször egy új világjárványra figyelmeztetett, most arról beszélt, hogy van egy ország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés