Előfizetői tartalom

Az EU megtiltotta a tranzakciókat az orosz központi bankkal

Portfolio
Az Európai Unió Tanácsa az Ukrajna elleni orosz hadműveletek miatt hivatalosan korlátozó intézkedéseket fogadott el a légi közlekedésre vonatkozóan, finanszírozást hagyott jóvá az ukrán fegyveres erők számára, és megtiltotta az együttműködést az orosz központi bankkal - derül ki az uniós tagországok kormányait képviselő testület hétfőn Brüsszelben kiadott közleményéből.

A közlemény szerint az uniós tanács olyan segítségnyújtási intézkedéseket fogadott el az Európai Békekereten (EPF) belül, amelyek hozzájárulnak az ukrán fegyveres erők képességeinek és ellenálló képességének megerősítéséhez az ország területi egységének és önállóságának megőrzése, valamint a polgári lakosság védelme érdekében a folyamatban lévő orosz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés