Előfizetői tartalom

Visszautasította az E.ON az Északi Áramlat 1 leállítási kérelmét

Portfolio
Nem támogatja a német E.ON azt a lengyel miniszterelnök által a szombati berlini tanácskozáson követelt tervet, hogy állítsák le az Északi Áramlat 1 nevű, 2011 óta működőképes vezetékpárt, amely az Északi-tenger alatt közvetlenül köti össze Oroszországot és Németországot – írja a Rheinische Post hétfői száma alapján a Reuters.

A lapnak az E.On szóvivője nyilatkozott, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy az Északi Áramlat 1 teljesen külön történet a csak nemrég elkészült és régóta geopolitikai viták kereszttüzében álló Északi Áramlat 2-től. Fontos tudni ,hogy a régebbi vezetékpárt több nagycég (Gazprom, Wintershall, Dutch Gasunie, Engie és E.ON) konzorciuma birtokában van, amelyben az E.ON-nak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés