FONTOS A nyelvünkbe van kódolva a siker: előbb leszel gazdag, ha ilyen nyelvet beszélsz?
 
Előfizetői tartalom

50% feletti ugrással új csúcson járt a gázár a hétvégi fejlemények miatt

Portfolio
Rendben küldte hétfőn is a gázt Európába az orosz Gazprom a főbb szállításai útvonalakon, de a hétvégi fejlemények, az orosz energiaszállításokkal kapcsolatban készülő további szankciók kockázatai miatt új történelmi csúcsra, 300 euró fölé ugrott az áprilisi szállítási gáz határidős ára a holland TTF gáztőzsdén, aztán 250 euró körül hullámzott tovább azután, hogy például a németek kimondták: egyelőre nem akarják embargó alá vonni az orosz olajat és gázt. Egy éve még 17 euró körül járt az árfolyam.

2022. március 07. 18:47 Megosztás Ígéretet tett a Gazprom: teljesíti a hosszú távú szerződéses kötelezettségeit A Gazprom eleget tesz a külföldi fogyasztók gázszállítási igényeinek, és biztosítani kívánja a hosszú távú szerződésekből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés