Előfizetői tartalom

Hivatalos: a Fudan-egyetemről és a munkanélküli segélyről is jön a népszavazás

MTI
|
Portfolio
A Fudan-egyetem, valamint az álláskeresési járadék (közkeletű nevén munkanélküli segély) ügyében kezdeményezett népszavazáshoz is összegyűlt a legalább kétszázezer érvényes aláírás - állapította meg a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdán. A népszavazási kezdeményezéseket Karácsony Gergely főpolgármester nyújtotta be, magánszemélyként.

A két kérdés így szólt: Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés helyezze hatályon kívül a Fudan Hungary Egyetemért Alapítványról, a Fudan Hungary Egyetemért Alapítvány részére történő vagyonjuttatásról szóló 2021. évi LXXXI. törvényt? Egyetért-e Ön azzal, hogy az álláskeresési járadék folyósításának leghosszabb időtartama 270 nap legyen? A politikus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés