Előfizetői tartalom

Megérkeztek a legújabb koronavírus-adatok Magyarországról

Portfolio
Az elmúlt 24 órában 2068 koronavírus-fertőzöttet azonosítottak Magyarországon a péntek reggeli jelentés szerint, ami az előző heti pénteki adathoz képest 48%-os csökkenésnek felel meg. A fertőzéssel összefüggésben elhunyt 50 beteg, ami 50%-os csökkenés az egy héttel ezelőtti halálozási számhoz képest. Örvendetes tehát, hogy minden tekintetben kitartóan folyik a javulás, ami viszont érdekes, hogy Nyugat-Európában több országban is emelkedésnek indult a járványgörbe.

A napi új fertőzöttek száma tovább csökkent pénteken: a csütörtöki adathoz képest 15%-os a visszaesés, míg az egy héttel ezelőttihez képest 48%-os csökkenésről beszélhetünk. A napi fertőzöttszám 7 napos mozgóátlaga, vagyis a járványgörbe tavaly december 30. óta nem látott mélypontjára süllyedt, vagyis kedvezőbb már a helyzet, mint az ötödik járványhullám kitörése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés