Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: a helyzet több, mint drámai, de a legfontosabb magyar célt elértük

Portfolio
Rövid Facebookos videónyilatkozatot adott éjjel fél 3-kor, az EU-csúcs első napjának tárgyalási eredményeiről Orbán Viktor magyar kormányfő, amelyben úgy fogalmazott, hogy „az ukrán–orosz háború helyzete több, mint drámai”, elhúzódhatnak a harcok, de közben kiemelte, hogy az orosz energiahordozókat érintő uniós szankció nem lesz, ezért biztosított a magyarországi energiaellátás is.

A rövid videóban a kormányfő úgy fogalmazott: "Az ukrán–orosz háború helyzete több, mint drámai. Meghallgattuk a Putyinnal tárgyaló francia elnököt és a német kancellárt és nem zárható ki, hogy az összecsapások el fognak húzódni és úgy döntöttünk, hogy Európa is bekapcsolódik a tűzszüneti tárgyalásokba. Mind a francia elnöknek, mind a német kancellárnak köszönetet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés