Előfizetői tartalom

Nem lehet mindent gépekkel megoldani: Vietnámból hoznák a dolgozókat

Portfolio
A csarnoképítésekhez szükséges acélszerkezetek gyártásával foglalkozó Orha Művek Magyarország mellett már Észak- és Nyugat-Európában is nevet szerzett magának. A társaság különösen nagy figyelmet szentel a technológiai fejlesztéseknek, melyek a hazai élvonalba emelték a vállalatot. A jelenlegi munkaerőhiányt azonban az automatizáció önmagában nem oldja meg.

A cikk a 2021-es BÉT50 kiadványban jelent meg. A kiadvány médiatámogatója a Portfolio. Orha József a pályáját az édesapja cégénél, szintén acélszerkezet-gyártással is foglalkozó társaságnál kezdte, még 20 éves korában. A szakma hamar megtetszett neki, viszont a vállalat stratégiájáról más elképzelései voltak. A családi cégnél ugyanis nem foglalkoztak a piacszerzéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés