Előfizetői tartalom

Koronavírus: megérkeztek a péntek reggeli magyar adatok

Portfolio
Egy nap alatt 3322 új koronavírus fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 824 089 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 66 beteg, így az elhunytak száma 44 961 főre emelkedett, írja a koronavirus.gov.hu. A 3300 feletti napi esetszám kifejezetten magas, megtöri az elmúlt időszak csökkenő trendjét. A következő időszakban fokozottan érdemes nézni az adatokat, hiszen a mai új esetszám nem illik bele az eddigi trendbe.

Egyelőre nem világos, hogy az esetszámok érdemi növekedését az okozta, hogy a hosszú hétvégén alig végeztek teszteket (sorban állás alakulhatott ki), amelyeket most bepótolnak, vagy esetleg az elmúlt napok adataiban keletkezett bizonytalanság oldódik most fel (5 napig nem közöltek adatokat), esetleg más tényezők miatt emelkedik az esetszám. Az is lehet, hogy az ukrajnai menekültek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés