Előfizetői tartalom

A pedagógusok készek az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordulni - Kockásingesek foglalták el a Kossuth teret

Portfolio
Szombatra hirdették meg a pedagógus szakszervezetek a Parlament előtt "A sztrájk alapjog! - nagy kockásinges találkozójukat", amely során céljuk, hogy megmutassák vannak elegen, akiknek fontos Magyarország jövője, az oktatás megmentése. A március 16-án kezdődő határozatlan ideig tartó tiltakozó akció része a mai tüntetés, amelyen a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének elnöke bejelentette, hogy új sztrájktörvényt szeretnének.

Tájékoztatásuk szerint követelik a modern, hatékony állami oktatást, ahol mindenkinek van esélye. Továbbá követelik egy hatékony, modern, gyermekközpontú magyar oktatást, ahol elhivatott, jól képzett szakemberek emberi körülmények között képezhetik a jövő generációját. Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) országos választmányi tagja felszólalásában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés