Előfizetői tartalom

Mínuszos lett a zárás az amerikai tőzsdén

Portfolio
Ma is elsősorban az ukrán hírekre figyelhetnek a befektetők, az oroszok ultimátumot intéztek a Mariupolban harcoló ukrán erők felé, amit azonban Ukrajna elutasított, így továbbra is folynak a heves összecsapások. A háború mellett több komoly kockázattal is kell számolniuk a befektetőknek, az amerikai jegybank kamatemelési ciklusba kezdett, a kínai gazdaság pedig a koronavírus újfenti, rohamos terjedése miatt akár jelentősen is lassulhat, illetve a globális ellátási láncban is lehetnek fennakadások. Az ázsiai tőzsdéken ma esést láthattunk, Európában kisebb pluszban telt a kereskedés, a magyar tőzsdén azonban több jó sztori is van, komoly pluszban van például a Waberer's és az Opus részvénye is. Az amerikai tőzsdéken kissé elromlott estére a hangulat, az irányadó indexek mérsékelt csökkenésekkel zártak.

2022. március 21. 21:11 Megosztás Eséssel zártak az amerikai indexek Mérsékelten negatív hangulatban telt ma a kereskedés az amerikai tőzsdéken. Megtört az öt napja tartó emelkedés a Dow indexben, a blue chipeket tömörítő index 202 pontos, vagyis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés