Előfizetői tartalom

Szijjártó: Magyarország nem szavazza meg az EU-s energiaszankciókat Oroszország ellen

MTI
|
Portfolio
Szijjártó Péter az uniós külügyministerei csúcs szünetében azt mondta, hogy Magyarország nem támogatja az EU-s szankciókat Oroszország ellen az energetika terén. Egy másik cikkünkben arról írtunk, hogy azt is jelezte: a magyar kormány elutasítja az Ukrajna feletti repüléstilalmi zónát és a lengyelek által szorgalmazott békefenntartói missziót is.

Az oroszországi energiaszállítás korlátozását, vagy leállítását eredményező, esetleges uniós szankciók tekintetében európai egység egész biztosan nem tud majd kialakulni - mondta Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben, az uniós tagországok külügyminiszterei ülésének szünetében hétfőn. Nem fogunk támogatni olyan szankciós intézkedéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés