Előfizetői tartalom

Koronavírus: felfutóban van a járvány a régióban

Portfolio
Ismét emelkedni kezdett az újonnan regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma a régióban. Romániában kedden két hete először ismét ötezer fölé ugrott az esetszám. Szlovéniában is durvul a járvány, amelynek elindult a következő hulláma. Szlovákiában újabb hullám van kibontakozóban, Magyarországon is emelkedtek a számok. A következő napokban mindenesetre érdemes lesz figyelni, hogy hogyan alakul a trend.

A román egészségügyi minisztérium keddi összegzése szerint az utóbbi 24 órában 5140 új esetet regisztráltak, amely több mint másfélszerese az utóbbi két hét átlagának. Heti összevetésben is immár hatodik napja emelkednek az esetszámok. Az utóbbi hét napon 24 480 új esetet diagnosztizáltak, amely több mint tíz százalékkal magasabb, mint az előző hét napon diagnosztizált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés