Előfizetői tartalom

Üzemanyag-korlátozás 2022: minden, amit tudni kell az árstopról, a szállításról, a tárolásról és a büntetésekről

Portfolio
Az orosz-ukrán háború hatására tovább emelkedtek az üzemanyagárak Magyarországon, ám az egyelőre május 15-éig érvényben lévő, 480 forintos hatósági ár miatt ezt leginkább a nagykereskedők érzik meg. Az emelkedő üzemanyagárakra Európa-szerte reagálnak a kormányok. Mutatjuk, mit kell tudnia a hazai és az európai aktuális üzemanyagárakról, a magyarországi árstopról, az üzemanyag szállításának szabályos módjáról, annak tárolásáról, a lehetséges büntetésekről.

Mikor rögzítették az üzemanyagok árát? Orbán Viktor már korábban is beszélt arról, hogy előfordulhat, hogy Magyarországon befagyasztják az üzemanyagárakat, a miniszterelnök október végén úgy fogalmazott a parlamentben, hogy "drasztikus lépés" egy ilyen intézkedés, de nem zárta ki ennek lehetőségét. November 11-én ezt meglépte a kormány, az üzemanyagár változás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés