Előfizetői tartalom

Ha a koronavírus nem lenne elég: jelentősen megugrott az influenzások száma Magyarországon

MTI
A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentése szerint március 14. és 20. között 20 százalékkal több influenzás beteget regisztráltak, mint az azt megelőző héten. Az országban a 11. héten 25 ezren fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a honlapján csütörtökön közzétett jelentésében.

Azt írták: a 11. héten tizenhárom közigazgatási területen emelkedett, haton csökkent, egy területen nem változott az influenzás tünetekkel orvoshoz fordulók száma az előző héthez viszonyítva. A 100 ezer lakosra jutó orvoshoz forduló betegek száma Szabolcs-Szatmár-Bereg (653), Zala (624) és Baranya (452) megyében volt a legmagasabb, míg Komárom-Esztergom (77) és Pest (99)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés