Előfizetői tartalom

Nagyot emelnének az áraikon a fuvarozók

MTI
Azonnali és jelentős áremelés jelenthet kiutat a fuvarpiac súlyos helyzetéből, a fuvarszerződések felülvizsgálatával, a fuvardíjak azonnali emelésével őrizhető meg az alágazat versenyképessége és az ellátási lánc biztonsága - közölte a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) pénteken az MTI-vel azt követően, hogy a napokban "Mi lehet a megoldás?" címmel webkonferenciát tartottak.

A fuvarozók szerint a nehézséget a munkavállalói jövedelmek, illetve az egyéb külső költségek emelkedése mellett az okozza, hogy robbanásszerűen következett be az egyik legnagyobb költségelem, az üzemanyagár emelkedése. A közúti fuvarozásban egyik napról a másikra szűnt meg a rögzített gázolajár, így az üzemanyagköltségek soha nem látott mértékben emelkedtek. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés