FONTOS Jaksity György: A pénz romlott természete
 
Előfizetői tartalom

Közeleg az újabb koronavírus-hullám? - Itt vannak a legfontosabb híreink a járványról hétfőn

Portfolio
Hétfő reggel 480 millió fő felett jár a világban a regisztrált koronavírusos esetek száma a járvány kitörése óta és több mint 6,1 millió haláleset köthető már a koronavírushoz a Johns Hopkins Egyetem adatai szerint. A fertőzés 192 országban és régióban van jelen. A világban és számos európai országban emelkedést mutatnak az esetszámok. Látva az európai és ázsiai esetszámok felfutását, tudósok egy csoportja már attól tart, hogy az omikron vírusvariáns rendkívül fertőző BA.2 alvariánsa hamarosan az Egyesült Államokban is újabb koronavírus-hullámot indíthat el. A koronavírus-járványról szóló hírek percről percre.

2022. március 28. 22:00 Megosztás Jó hír érkezett a Szputnyik vakcináról Nagyfokú, 79 százalékos hatékonyságot mutat a koronavírus elleni Szputnyik V vakcina a HIV-fertőzöttek szervezetében - ismertette a kutatási eredményeket hétfőn az Oroszországi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés