Előfizetői tartalom

Fontos előrejelzést adott Zsiday Viktor a vasárnapi választásokról

Portfolio
Délután ötkor érkezik a Portfolio Checklist, lapunk napi podcastjének új adása. A mai műsorban Zsiday Viktor, a Citadella Alap portfóliómenedzsere beszél majd arról, hogy hány szavazatra számíthat a Fidesz a vasárnapi választásokon. Másik mai témánk az infokommunikációs szektor kihívásai lesznek, s folytatódik a háborús bűnökkel foglalkozó négyrészes sorozatunk is.

Frissítés!Megjelent a mai adás, ezen a linken már meg is hallgatható! Ma délután ötkor jelenik meg a Portfolio Checklist, lapunk napi podcastjének csütörtöki adása. A műsorban vendégünk volt Zsiday Viktor, a Citadella Alap portfoliómenedzsere, aki az elmúlt időszakban tapasztalt reálbér-növekedés alapján számolta ki, hogy hány szavazatot kaphat belföldön a Fidesz-KDNP...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés