Előfizetői tartalom

Nagyot nyert a Fidesz, megszólalt Orbán Viktor

Portfolio
A választási adatok előrehaladott feldolgozottsága mellett magabiztos győzelmet arattak a kormánypártok, a kétharmados többség már csak a kérdés. Eldőlt tehát, hogy megalakul az 5. Orbán-kormány. Ezt követően állt a színpadra Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz-KDNP eredményváróján a Bálnában, hatalmas győzelemnek nevezve az eredményeket. Szerinte ennyi ellenfele a kormánypártoknak még sosem volt, és közéjük sorolta - az Oroszország által megtámadott - Ukrajna elnökét, Volodimir Zelenszkijt.

Hatalmas győzelemként értékelte Orbán Viktor Egész jól nézünk ki, talán még soha sem néztünk ki olyan jól, mint ma este - kezdte beszédét. Hatalmas győzelmet arattunk - mondta. "Még a Holdról is látszik, de Brüsszelben egészen biztosan" - tette hozzá. Az eredményekről itt írtunk: Kapcsolódó cikkünk 2022. 04. 03. Kétharmados többsége lehet a Fidesznek, véget ért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés