Előfizetői tartalom

Koronavírus: megérkeztek a keddi magyar adatok

Portfolio
Tegnap a szokásostól eltérően nem érkeztek friss koronavírus adatok, ma viszont megjelentek az elmúlt napok statisztikái a kormányzati portálon, amikből kiderült, hogy az elmúlt négy napban 5961 új fertőzöttet igazoltak, 101 beteg halt meg, 1833 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 49-en vannak lélegeztetőgépen.

Az elmúlt négy napban 5961 új fertőzöttet igazoltak. Mivel a tegnapi adatközlés elmaradt, ezért a mai adat értelmezése nehézségekbe ütközik. Talán a legjobban az fejezi ki a járványhelyzetet, ha a mai négynapos új fertőzési számot (5961) az egy héttel ezelőtti négy nap összesített adatához (6953) viszonyítjuk. Ez alapján megállapítható, hogy az új fertőzöttek száma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés