Előfizetői tartalom

Brüsszel támogatást nyújt az orosz fosszilis tüzelőanyagoktól való függőség csökkentésére

MTI
Az Európai Bizottság technikai támogatást nyújt 17 európai uniós tagállamnak - köztük Magyarországnak - ahhoz, hogy fokozatosan megszüntessék az orosz fosszilis tüzelőanyagoktól való függőségüket, összhangban a megfizethetőbb, biztonságosabb és fenntarthatóbb energiára vonatkozó uniós tervvel - közölte a brüsszeli testület szerdán.

A közlemény szerint a technikai támogatás segíteni fogja a tagállamokat abban, hogy a közös európai törekvések elérése érdekében meghatározzák és végrehajtsák a legjobb szakpolitikai reformokat és beruházásokat olyan területeken, mint az energiaellátás diverzifikálása, a megújuló energiára való átállás felgyorsítása és az energiahatékonyság növelése. Emlékeztettek:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés