Előfizetői tartalom

Órákon belül megszólal Orbán Viktor - Mégis mi várható?

Portfolio
Orbán Viktor tartja magát a hagyományokhoz: sorozatban negyedik választási győzelme után pár nappal sorozatban a negyedik alkalommal áll ki az újságírók elé, nemzetközi sajtótájékoztatóján. A szerda délután 2 órakor kezdődő eseményről élőben tudósítunk, de addig is összeszedjük, hogy a korábbi 3 ilyen esemény alapján, valamint a friss fejlemények fényében, mi várható.

Hagyomány Orbán Viktor ma délután 2 órakor nemzetközi sajtótájékoztatót tart, miután a Fidesz-KDNP vasárnap fölényesen megnyerte a parlamenti választást, hétfőn pedig meg is volt az első kormányülés. Az elmúlt 12 év alapján azt mondhatjuk, hogy már hagyománnyá vált a választásokat néhány nappal követő nemzetközi sajtótájékoztató: 2010-ben április 26-án...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés