Előfizetői tartalom

Orbán Viktor fontos üzeneteket küldött - A miniszterelnöki sajtótájékoztató 15 legfontosabb pontja

Portfolio
Orbán Viktor nemzetközi sajtótájékoztatót tartott a kétharmados parlamenti győzelme után, és itt az újságírók kérdésére több fontos gazdasági kérdésben is egyértelműen foglalt állást, vagy legalábbis fogalmazott meg kormányzati üzenetet, iránymutatást. Most ezeket foglaljuk össze, mert a várható gazdaságpolitikai lépések szempontjából sem árt ezekkel tisztában lenni.

Orbán Viktort több témában is kérdezték, meghatározó volt az orosz-ukrán háború tematikája nem meglepő módon, azonban nagyon fontos gazdasági ügyek és a gazdaság szempontjából geopolitikai kérdések, valamint kormányszerkezeti ügyek is előkerültek a közel 2 órás tájékoztatón. Ezeket soroljuk fel. A sürgős teendők között említette a béke megteremtése mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés