Előfizetői tartalom

Stratégiai szükségszerűség lett a körforgásos gazdaság

Portfolio
Szakmai, konzultációs és érdekképviseleti fórumként alakult meg a közelmúltban Veszprémben kilencedik gazdasági platformként a Körforgásos Gazdaság Technológiai Platform azzal az elsődleges célkitűzéssel, hogy segítse a koncepció eredményeinek mielőbbi és minél hatékonyabb elterjesztését. Az ünnepélyes eseményen elhangzott beszédekből nyilvánvalóvá vált, hogy a körforgásos gazdaság nem csupán egy újabb környezetvédelmi divatkifejezés, hanem olyan stratégiai szükségszerűség, amelyen a jövő versenyképessége múlik.

Míg néhány éve még úgy gondoltak sokan a körforgásos gazdaságra, mint a környezetvédelmi elvárások újabb szintjére, mára bebizonyosodott, hogy a jövő gazdaságának egyik legfontosabb vezérelve lesz a lineáris gazdaságból a mind nagyobb hatásfokú újrahasznosítással, mind hatékonyabb és takarékosabb szemlélettel jellemezhető koncepció. Ez a változás, ez a hangsúlyeltolódás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés