Előfizetői tartalom

Újabb szankciókat szavaztak meg Amerikában az oroszokra

MTI
Az amerikai szenátus csütörtökön egyhangúlag megszavazta a különleges amerikai-orosz kereskedelmi kapcsolatok, azaz a legnagyobb kedvezmény elvének felfüggesztését, valamint az Egyesült Államok orosz kőolajimportját megszüntető két törvényjavaslatot, tovább szigorítva az Ukrajna orosz katonai megszállása miatt kivetett amerikai büntetőszankciókat.

Az amerikai törvényhozás felsőháza 100-0 arányban fogadta el mindkét törvényjavaslatot, amelyet terv szerint és formálisan még a képviselőháznak is támogatásáról kell biztosítania, mielőtt az Joe Biden amerikai elnök íróasztalára kerülhet aláírásra a Fehér Ház Ovális Irodájában. Habár a szenátorok már eredetileg is egyöntetűen támogatták a két törvénytervezetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés