Előfizetői tartalom

A válság a lehetőség kezdete lehet - Végérvényesen változik az autóipar?

Portfolio
A járműiparban a válság a lehetőség kezdete​ lehet, mert aki modernizációra fordítja a lassulás miatt felszabaduló erőforrásokat, az átalakulás nyertese lesz​. Erre pedig nem érdemes várni - mondta Nyirő Ferenc, az S&T Consulting Hungary Kft. ipari digitalizáció üzletág vezetője a Portfolio-MAGE Járműipar 2022 konferencián. Az előadást követő panelbeszélgetés résztvevői pedig a termeléshatékonyság növeléséről, a fenntartható fejlesztésekről és a digitalizációról beszélgettek.

Az autópiac a 2020-as drasztikus visszaesés után 2021-ben globálisan 4,5%-ot nőtt​. Eközben a könnyű elektromos járművek (személyautó, kisteherautó) piaca 108%-kal emelkedett, ​az elektromos autók részesedése közel megduplázódott - ismertette Nyirő Ferenc. Villámgyors piaci átrendeződés Az S&T Consulting Hungary Kft. ipari digitalizáció üzletág vezetője emlékeztetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés