Előfizetői tartalom

Kulcskérdés a járműiparban a munkaerő megtartása, ehhez a béreknek rendben kell lennie

Portfolio
Jelenleg a járműiparban az orosz-ukrán háború nem várt hatásai, például az alapanyaghiány okozza a legnagyobb problémát, amely mellett a munkaerőhiány is aktívan jelen van a szektorban. Utóbbi kihívás alaposan feladja a leckét a humánerőforrás osztályoknak, akik a Járműipar 2022 konferencia egyik panelbeszélgetésen beszéltek a munkaerő megtartásáról, valamint annak lehetőségeiről.

Jelenleg a legnagyobb hangsúly a munkaerő megtartásán van - vetette fel a beszélgetés moderátora Pinczés Balázs, a Magyarországi HR-Network Egyesület elnöke bevezetőjében. Pinczés Balázs, aki a Hanon Systems HR igazgatója azt is elmondta, hogy a vállalatnak Magyarországon három gyára van, a központjuk pedig Székesfehérváron található, Rétságon van egy alumínium öntödéjük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés