Előfizetői tartalom

Húsvéti nyitvatartás 2022: itt a Lidl, az Aldi és a többi üzletlánc húsvéti nyitvatartásának listája

Portfolio
A húsvéti négynapos hosszú hétvégén a megszokottól eltérően tartanak nyitva az élelmiszerboltok. Az üzletek ünnepi nyitvatartását jogszabály szabályozza, a legtöbb bolt pénteken, vasárnap és hétfőn is zárva lesz. Az üzletek nyitvatartásáról érdemes tájékozódni az ünnepi hétvége előtt, a nagyobb magyarországi élelmiszerláncok pedig közzétették a húsvéti nyitvatartásukat. Mutatjuk az Aldi, az Auchan, a CBA, a Lidl, a Metro, a Penny, a Spar, a Tesco, az OBI, egyéb jelentős üzletek, a posták és a gyógyszertárak húsvéti nyitvatartását 2022-ben.

Húsvéti nyitvatartás Magyarországon, a húsvéthétfő mint munkaszüneti nap Magyarországon a húsvéthétfő mellett 2017 óta már a nagypéntek is munkaszüneti nap, így az "ünnepek ünnepének" is nevezett legfontosabb keresztény ünnep négynapos hosszú hétvégévé vált. Az iskolálban nagycsütörtöktől kezdődik a tavaszi szünet a diákok számára. Húsvéti bolt nyitvatartás...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái