Előfizetői tartalom

Először utaznak Washingtonba ukrán felsővezetők a háború kitörése óta

Portfolio
Washingtonba utazik az ukrán miniszterelnök, pénzügyminiszter és jegybankelnök, hogy részt vegyem jövő csütörtökön az IMF és a Világbank tavaszi közgyűlésén, így első alkalmuk nyílik az orosz-ukrán háború február 24-i kitörése óta arra, hogy személyesen találkozzanak a nyugati világ pénzügyi vezetőivel, köztük a G7-formáció illetékeseivel – tudta meg a Reuters.

A találkozókon az ukrán gazdasági és pénzügyi helyzet alaposabb áttekintése a fő cél, nem annyira donorkonferenciáról van szó, miközben az IMF majd közzéteszi a friss világgazdasági jelentését, várhatóan lefelé módosítva a globális növekedésre vonatkozó prognózisát. A hírügynökség emlékeztet rá, hogy az ukrán pénzügyminiszter múlt héten 4 milliárd dollárnyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés