Előfizetői tartalom

Magyar agrárminiszter: az éhezés újabb háborúkat hozhat

Portfolio
Komoly élelmiszerpiaci fennakadásokat hozhat az orosz-ukrán háború, ami miatt elsősorban nem Európának, hanem Afrikának és a Közel-Keletnek kell aggódnia. Nagy István agrárminiszter az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta, hogy az ukrán termeléskiesés könnyen éhezéshez vezethet az említett térségekben, mindez pedig újabb háborúkba torkollhat.

Nagy István agrárminiszter az InfoRádió Aréna című műsorának volt vendége, ahol többek között az alábbi témákat érintették a beszélgetésben: Az a felelősségünk, hogy minden embernek jusson megfelelő mennyiségű élelmiszer – mondta az agrárminiszter. Ez az elsődleges feladat, aztán azt kell kigondolni hogyan lesz ez mindenki számára megfizethető – tette hozzá. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés