Előfizetői tartalom

Gulyás Gergely: Nincs döntés még a babaváró hitelről, de ha megy, jön helyette más

Portfolio
A választás óta először kormányinfót tartott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. Az eseményen szóba kerültek többek közt a családtámogatási intézkedések, amelyekről a miniszter azt mondta, hogy részleteiben még nem született döntés. A cél az, hogy a családtámogatásra fordított összeg ne csökkenjen, és ha a program egy-egy eleme meg is szűnik, jön helyette egy új program. A kormányinfón szó esett az árstopokról, inflációról, költségvetésről, járványhelyzetről, a háborúról és egyéb dolgokról.

2022. április 21. 12:00 Megosztás Véget ért a kormányinfó A legfontosabb üzenetek a mai kormányinfóról: A kormányalakítási egyeztetések jelenleg is zajlanak, Gulyás Gergely nem árult el részleteket sem a személyekről, sem a szerkezeti átalakításokról....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés