Előfizetői tartalom

Az autók és a játékok vezetik a veszélyes termékek listáját

MTI
A veszélyes, nem élelmiszeripari termékekre vonatkozó uniós gyorsriasztási rendszer 2021-es jelentése szerint a gépjárművek és a játékok állnak a lista élén; a magyar riasztásokban leggyakrabban az elektromos készülékek, a játékok és a díszvilágítási füzérek szerepeltek - derült ki az Európai Bizottság hétfőn közzétett jelentéséből.

Didier Reynders, az Európai Bizottság igazságügyi biztosa a Safety Gate 2021 elnevezésű fogyasztóvédelemmel kapcsolatos eredményeket bemutató sajtótájékoztatón elmondta, 2021-ben az uniós biztonsági hálózat részt vevő országainak hatóságai 2142 riasztást adtak a rendszeren keresztül, illetve 4965 úgynevezett nyomon követési értesítést küldtek. Az öt leggyakrabban jelentett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés