Előfizetői tartalom

Stratégiai együttműködést jelentett be az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet és az AstraZeneca

Portfolio
Stratégiai együttműködési megállapodást kötött az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet és az AstraZeneca hazai leányvállalata. Az együttműködés céljai többek között az obstruktív és daganatos tüdőbetegségekhez köthető közös kutatás-fejlesztési tevékenység kiterjesztése, a rendelkezésre álló adatok elemzése, értékelése továbbá a tüdőgyógyász szakorvosok és betegek megfelelő edukációja.

A megállapodást Dr. Bogos Krisztina, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet főigazgatója, Kuuno Vaher, az AstraZeneca közép-európai klaszter igazgatója és Dr. Faluvégi Mátyás, az AstraZeneca magyar kutatási részlegének igazgatója írta alá 2022. április 29-én, a közelgő asztma világnap apropóján. A szakmai partnerség keretében a felek szorosan együttműködnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés