Előfizetői tartalom

Cáfol Orbán Viktor nemzetközi szóvivője: nem állt el Magyarország az orosz olajembargó vétójától

Portfolio
„A magyar álláspont az olaj- és gázembargó esetében nem változott: nem támogatjuk!” – írta ki hétfőn délelőtt a Facebookra és a Twitterre, illetve küldte el a Reutersnek emailben Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár arra a német ZDF-értesülésre reagálva, miszerint Magyarország is feladhatta elutasító álláspontját az orosz olajembargó ügyében.

Amint hétfő reggel megírtuk: a német tv információi szerint a német fordulat után a magyar és szlovák álláspont is változhatott az uniós orosz olajembargó ügylben. Aztán a Politico szintén hétfő reggeli információi alapján azt is megírtuk, hogy mi lehet ennek az oka: e két ország valamilyen könnyítést kaphat az év végétől hatályba léptetni tervezett orosz olajembargó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés