Előfizetői tartalom

Alaposan összezavarhatta Kövér László a tanárokat, hogy mire számíthatnak

Portfolio
A tanárbérek lehetetlen helyzetéről is beszélt Kövér László az Info Rádió Aréna című műsorában. Az újraválasztott parlamenti házelnök rövid távon megoldandó problémának nevezte a kialakult szituációt, ám későbbi szavai alapján egyre bizonytalanabbnak látszik, hogy pontosan mi is lesz megoldva rövid távon - derül ki a 444 összefoglalójából.

Az új kormányzati ciklus egyik legfontosabb feladatának látszik a tanárhelyzet rendezése. Az egyre látványosabb méreteket öltő tanárhiány, az intenzív pályaelhagyás, a minimális kereseteket sem elérő bértábla miatti feszültségek egyre nagyobb elégedetlenséget szültek, a pedagógusok már tüntetéseken hívták fel a figyelmet az áldatlan helyzetre. Az Info Rádióban tegnap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés