Előfizetői tartalom

Folytatódik az őrület: Pekingben részlegesen lezárták a metrót a járvány miatt

Portfolio
Peking szerdán lezárta hatalmas metróhálózatának állomásainak mintegy 10 százalékát a koronavírus terjedése elleni további intézkedésként. A metróhatóság rövid közleményében csak annyit közölt, hogy a 40, főként belvárosi állomás bezárását a járványvédelmi intézkedések részeként hajtották végre. A szolgáltatás újraindításának időpontját nem közölték.

Pekingben a koronavírus terjedése miatt magas riadókészültség van érvényben, az éttermek és bárok csak elvitelre működnek, az edzőtermek zárva vannak, az iskolai oktatás pedig határozatlan időre felfüggesztésre került. A város főbb turisztikai helyszínei, köztük a Tiltott Város és a pekingi állatkert bezárták fedett kiállítótermeiket, és csak részleges kapacitással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés