FONTOS Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe
 
Előfizetői tartalom

Szijjártó szavai alapján nagyon távol lehet Magyarország és Brüsszel álláspontja az embargóról

Portfolio
"Némi előrehaladást, egy kicsi előrelépést" sikerült elérni Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnökének és Orbán Viktor miniszterelnöknek a tárgyalásán Szijjártó Péter szerint. A miniszter szerint nagyon sok mindent kell még megbeszélni ahhoz, hogy Magyarország változtasson álláspontján az olajembargó kapcsán. Szavai hűtik azokat a várakozásokat, hogy gyors megegyezés lehet.

Némi előrehaladást, egy kicsi előrelépést sikerült elérni az Oroszország elleni újabb szankciós csomaggal kapcsolatban az Európai Bizottság elnökével Budapesten folytatott hétfői tanácskozáson - mondta este az MTI-nek a külgazdasági és külügyminiszter, hozzátéve: nagyon sok mindent kell még megbeszélni ahhoz, hogy Magyarország változtasson álláspontján. A miniszter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés