Előfizetői tartalom

Ma Emmanuel Macron is beszél Orbán Viktorral az olajembargóról, még a héten jöhet az alku (2.)

Portfolio
„Úgy gondolom, hogy ezen a héten összejöhet az alku” – jelezte LCI televízió kedd reggeli adásában Clement Beaune francia EU-ügyi miniszter az uniós orosz olaj elleni embargós csomagról. Frissítés! Később Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke azt jelezte az MTI-nek, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kedden telefonon egyeztetett Emmanuel Macron francia köztársasági elnökkel; a két vezető Európa energiabiztonságával kapcsolatos kérdésekről tárgyalt egymással.

Beaune azt is elárulta a Reuters tudósítása szerint, hogy ma telefonon fog egyeztetni a témában Emmanuel Macron francia köztársasági elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök. Mindez azután történik, hogy tegnap délután váratlanul Budapestre látogatott Ursula von der Leyen európai bizottsági elnök és ezután közölte, hogy van előrelépés, de kellenek még egyeztetések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés