Előfizetői tartalom

Hivatalos: így áll fel az ötödik Orbán-kormány

Portfolio
Orbán Viktor miniszterelnök a köztársasági elnök felkérésének eleget téve lefolytatta konzultációit a kormányalakításról, és megállapodott leendő kormányának minisztereivel a következő négy év közös munkájáról - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője pénteken és hivatalosan is megjelent a kormánytagok neve. Ezzel egyidőben a parlament honlapjára felkerült a minisztériumok listája. A kormányfő jövő hétfő délután a Parlamentben leteheti az esküt és beszédet is mond.

Tiszaújváros – Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022 Jön a Portfolio Kelet-magyarországi Gazdasági Fóruma május 25-én: Információ és jelentkezés Emlékeztetett: Orbán Viktor korábbi nyilatkozataiban kifejtette, hogy a veszélyek évtizede áll előttünk; háború van, ennek következtében egész Európában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés