Előfizetői tartalom

Orbán Viktor határozott árszabályozó lépéseket ígért

Portfolio
Megválasztotta a parlament Magyarország miniszterelnökének Orbán Viktort, aki hétfőn le is tette esküjét az Országházban. A miniszterelnök szerint a veszélyek, a bizonytalanság és a háborúk korszaka elé nézünk, és közben a kormány célja a teljes foglalkoztatás, a családtámogatások, a nyugdíjak értékének és a rezsicsökkentés megvédése. Az inflációra két lépésben tervez reagálni a kormány. Óvatos, de határozott árszabályozó intézkedéseket hoznak majd, az eredmények szeptemberben látszani fognak, év végére pedig tartósan elviselhető állapotokra számítanak.

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke az eskütételt követően 2020 és 2030 közötti évtizedről azt mondta, hogy a veszélyek korába léptünk. A veszélyek, a bizonytalanság és a háborúk korszaka lesz. A koronavírus-járvánnyal kezdődött és a háborúval folytatódott, az uniós szankciós politika energiaválságot okozott, az amerikai kamatemelésekkel együtt a magas infláció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés