Előfizetői tartalom

Hivatalos: a kormány már neki is látott első és legnagyobb feladatának

A Pénzügyminisztérium oldalán megjelent a 2023-as költségvetés tervezési körirata. A korábbi évekből már megszokhattuk, hogy a dokumentum általában nem tartalmaz meglepetéseket a kormány gazdaságpolitikájára nézve, viszont fontos iránymutatásként szolgál abban, hogy a kormány mikor "vési kőbe" a 2023-as büdzsé fő számait, és így a legfontosabb, költségvetést is érintő lépéseit.

Megint korán lesz költségvetése az államnak Varga Mihály pénzügyminiszter már a múlt héten jelezte, hogy a minisztériumban megkezdődött a 2023-as költségvetés tervezése, így már nyár közepére elfogadott költségvetése lehet Magyarországnak. Ezzel eldőlt, hogy az orosz-ukrán háború és az arra adott nyugati szankciók okozta jelentős gazdasági bizonytalanság ellenére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés