Előfizetői tartalom

Tovább maradhatnak az árstopok

Portfolio
Július elejéig tart az üzemanyagárak befagyasztása, ahogy az élelmiszer-árstop és a kamatstop is egyelőre. Nagy Márton, a gazdaságfejlesztési miniszterjelölt a mai bizottsági meghallgatása után az RTL-nek azt mondta, hogy vizsgálják, hogy a Mol, a kereskedők, illetve a bankok ki tudják-e gazdálkodni a folytatást. Szerinte hosszabbítás jöhet.

Amíg az infláció ilyen magas és nem kezd el mérséklődni, nincs semmi ok Nagy Márton szerint arra, hogy az árstopokat kiengedjék. Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlésben azt mondta, hogy óvatos, de határozott árszabályozó lépésekre készülnek. Kapcsolódó cikkünk 2022. 05. 16. Orbán Viktor határozott árszabályozó lépéseket ígért Nagy Márton szerint ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés